zondag 17 april 2016

Dag 44 17 april

Van Aosta naar Chatillon 28,1 km
Bij opstaan regende het maar na een ontbijt in een bar en vertrek om 9 uur was het droog .Een tocht van stijgen en dalen (Max 250 m ineens)
In de zon vogels, bloemen , veel wilde Irissen, bergen om ons heen in de sneeuw, prachtig. dit is waar we het zeker ook voor doen. De laatste km's
Verengde het dal waar snelweg ,rivier,trein, lokale weg lopen , en was advies openbaar vervoer te nemen. dat ook gedaan. Bij klooster van Capucijnen aangebeld kwam oude man open doen en sloot de deur weer. 10 minuten gewacht en daar kwam monnik met sleutel, opende deur daar tegenover gaf ons de sleutel en papier om naam in te vullen en sleutel moest volgende ochtend in brievenbus. Drie bedden, en badkamer met douche boven hurktoilet. Monnik zei niets over geld en ging weg. Even voor aankomst groep wandelaars uit Aosta ontmoet en daarmee op foto gegaan, deze wordt op inter net geplaatst. Na het belonende biertje dorp verkend prachtige oude 20 m hoge boogbrug , Vespers , eten en nu slapen. Dit was een dag zoals wij ons gewensd hadden.



3 opmerkingen:

  1. Leuk, jullie weer te volgen. Wat een mooie omgeving! Poen Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja leuk, jullie volgen en dan zo'n fijn begin!! Heel veel wandel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja leuk, jullie volgen en dan zo'n fijn begin!! Heel veel wandel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen