vrijdag 11 september 2015

40e dag

Van de grote St. Bernard pas naar Aosta
Vanochtend vroeg nog regen ,toen wij vertrokken alles in de mist ofwel wolken, er vertrokken nog 2 Rome gangers. Rob nog in de korte broek.Het was een prettige afdaling soms met smalle paadjes prachtige uitzichten wij gingen heel snel tot het eerste Italiaanse dorpje Saint-Rhemy en Bosses, een mooi dorp en de eerste espresso voor een euro. Meteen andere prijzen. De rest van de dag alleen maar dalen met af en toe de zon erbij, geweldige panorama's.
Een onvergetelijke dag .bij het plaatsje Gignod was Nel doodmoe toch al 26 km gelopen, en zouden wij de bus naar aosta nemen maar helaas de bus was net 5 min daarvoor vertrokken. Toen maar gelift en de eerste auto nam ons mee, in mijn beste Italiaans gesprek met chauffeur gevoerd en deze zette ons af bij de hoofdstraat , prachtige straat, moesten naar toerismebureau om de juiste plek van ons hotel te weten prachtig centrum omsloten door zeer hoge bergen , een bezoek zeker waard.
Na 2 km lopen bij hotel prima verzorgd, schoon met heerlijk Italiaans eten b. V . Zalm in pannenkoek met heerlijke saus en dat was nog maar de primo. Terplekke
Besloot Nel hier een dag extra te blijven om de beentjes na twee zware dagen wat rust te gunnen. Rob kwam dat ook goed uit.






2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spectaculaire foto's weer! Let maar goed op waar je stapt ,daar in de wolken! Dagje rust wel fijn! Stellentje berggeiten! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen