maandag 31 augustus 2015

29e dag

Van Becanson naar Etalans
Hete dag, mooie route langs velden en door bossen van de Franche-Comte.
Stukje met trein om de stad uit te komen. Maar kleine route gelopen omdat in de volgende plaatsen geen slaapplaats te vinden was wel gebeld maar op 2 plekken waren ze gestopt. Nu in klein hotel, net gegeten met worst uit de Jura.Wij zien in de verte hoge heuvels maar dat moeten de bergen zijn omdat wij nu op 500 m hoogte zitten. Morgen flink stijgen en dalen. Het doet hier al een beetje Zwitsers aan, de bouw van de huizen en we horen de koebellen.
Leuke reacties ontvangen wij op de blog en de mail.
Nog een pelgrims advies: ( volgens ons van Wim en El broer en schoonzus van Nel en Santiago gangers) neem een touwtje mee daar kun je je dagelijkse was aan ophangen en dat touwtje gebruiken wij veel. 
Wat opvalt is dat het tijdperk van de blaren over schijnt te zijn ( de hoop is de moeder van de gedachte) , kleine blaartjes zijn vanzelf hersteld en te zien als stevige bruine plek en voor grote blaren is second skin een waar godsmiddel , en slechts eenmaal een joekel van een vochtblaar door hoeven te prikken en dat gedaan alsof het een grote operatie betrof, ontsmetten, schoonmaken, à branden van de naald, handen goed wassen en als laatste weer de second skin. Nog een nachtfoto uit het raam 7 hoog in de jeugdherberg een foto van toestand van onze voeten.


3 opmerkingen: