dinsdag 18 augustus 2015

16e dag

Van Trepail naar Chalons-en-Champagne
Als eerste willen wij zeggen dat opmerkingen te maken zijn via drukken op geen opmerkingen.
Heerlijk geslapen, ontbijt met vers brood zelfgemaakte kamen heerlijke kaas van gisteravond.wat een leuke vrouw van 74 die om het commentaar inde diverse talen te vertalen haar computer gebruikt, zo gastvrij en gezellig, heeft ook onze was in de droger gedroogd en ik heb mijn overhemd gestreken was de eerste pelgrim die dat heeft gedaan bij haar. Afgedaald van de wijngaarden naar het vlakkere land en heel lang 16 km langs een kaarsrecht kanaal gelopen. Aangekomen in Chalons en stempel gehaald in prachtige kerk, er zijn een aantal mooie kerken in Chalons,een verzorgd stadje.naar jeugdherberg gegaan en daar kwam een journalist die een artikeltje over ons als pelgrims wilde schrijven,zo gezegd zo gedaan, nog een mooie foto erbij, hij zal het ons mailen, halen wij eindelijk de krant wat een wandelsterren zijn wij toch?
En vandaag was Wim jarig onze voorganger met El zijn vrouw die Santiago hebben gelopen, dus broer en zwager gebeld en gefeliciteerd.


3 opmerkingen:

  1. Fijn dat het zo goed gaat..!! We zijn trots op jullie!! Hoe is het trouwens met de blaar Nel?
    Groetjes en kusjes Margot en Firre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer zo'n aardige vrouw waar jullie bij logeren. En Rob zijn hemd gestreken, je wilt er piekfijn bij lopen zo als altijd,. Poen van Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd naar dat interview! Mooie foto s!.
    Haha die rob,miste je het strijken zo?

    BeantwoordenVerwijderen