zondag 16 augustus 2015

17e dag 14 dagen onderweg

Vandaag genoten van Reims. Mooie voor ons gevoel prettige stad, rondgewandeld van alles bekeken gedronken en gegeten ,was goed . Alles is weer droog en ingepakt veel in plastic gedaan .de foto van gisteren stond in 20 voud bije mijn foto's , de vrouw die de foto nam had nog nooit met mobiel gefotografeerd .  Wij kwamen in de ochtend een jonge vrouw tegen, die haar naam steeds in de gastenboeken stond sinds Rocroi maar dag eerder.zij is. Vanuit  Leiden komen wandelen maar heeft een beenvlies ontsteking en moet week rust houden zij heeft een tent en gaat een week op een camping en haar moeder komt die week naar haar toe.zij was tot nu toe de enige die ook naar Rome loopt wie weet komen wij haar nog tegen.wij horen dat er geen reactie lukt op de blog en vragen of jullie reactie per mail kunnen sturen.Maar niet te veel want wij moeten ook nog lopen, vanaf morgenochtend de Champagne in!!!wij merken nu dat er toch reacties op de blog binnenkomen(Thea,El.en Susanne).

3 opmerkingen:

  1. Lukt wel,reacties achterlaten. Je moet gewoon klikken op "geen opmerkingen". Heel simpel. Dit word toch geen bedevaarts tocht he? Want dan kom ik jullie halen!hihihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via bijgaande link naar Google Maps kun je de pleisterplaatsen van Nel en Rob op de kaart zien. Zo kun je leuk hun vorderingen volgen. De link kun je natuurlijk opslaan.

    https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zGtWWp3w8DAc.khDOwbY0JSSk

    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan je - desgevraagd - natuurlijk de link naar Google Maps ook in een e-mail toesturen. Dat werkt wat gemakkelijker.
    renck@home.nl
    Succes

    BeantwoordenVerwijderen